bokhandlarn

Fokus i maj

Lämna en kommentar

fokus i maj

Tänkte börja med att säga att efter maj stoppar jag min vanliga ordning av tänkta böcker att läsa och drar fram min sommarläsning (mer om den listan kommer) vilket jag ser mycket mycket fram emot då den i princip bara kommer läsa böcker jag verkligen ser fram emot.

*Fri från Oro, ångest och fobier av Maria Farm Larsson och Håkan Wisung – Nästa bok i min måbra-läsning som dessutom nog är den absolut äldsta hyllvärmare jag har. Inte för att jag inte vill läsa den, den liksom… prioriteras inte när man har skönlitteratur. Om jag inte hinner börja på den i maj får den vara med i sommarläsningen.

*Economic Development av Michael Todar – Får se om jag kommer läsa den eller skänka den till andrahandsbokhandeln på skolan. Gammal kursbok.

*Bunheads av Sophie Flack – Läser. Gillar. ‘Nough said.

*Barn av sin stad av P A Fogelström – Klassikerutmaningen. Om den inte blir påbörjad i maj (vilket jag inte tror) lånar jag nog hem ljudboken från bibblan och lyssnar i sommar.

*Mockingjay av Suzanne Collins – Denna vecka!!!

*På vägen till Bagdad  av Guneli Gün – Jorden runt-utmaningen. Land: Afghanistan. Ganska gammal bok men kan tänka mig att den kommer vara intressant att läsa.

*Från Signe till Alberte av Kerstin Thorvall – Då har jag lyckats byta ut den gamla hyllvärmaren (Fjärran stränder) mot en ny. I den här takten lär jag bli av med mina hyllvärmare om sisådär sju år. Men men, alltid något.

*Sputnik älskling av Haruki Murakami – en lånebok från min vän Emma som hon bara säger att jag MÅSTE läsa. Är cirka halvvägs in.

*Den tomma stolen av J.K Rowling – får se om det finns någon engelsk version ledig på biblan, om inte får det bli på svenska. No big deal… I hope.

*An abundance of Katherines av John Green  – Ska verkligen bli kul att läsa!

Annonser

Författare: bokhandlarn

Dansande boknörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s