bokhandlarn

Omskrivning av nyligen skett utbrott

Lämna en kommentar

Jag skrev lite argt hur jag inte tycker om uppdateringen som WordPress gjort. Jag hittar ingenting och får det inte hur jag vill ha det (speciellt bilderna). 

Men det funkar sällan att komma fram till något konstruktivt mitt i ilska så jag raderade det inlägget och tog mig en funderare. 

Jag kom fram till att jag ALLTID är frustrerad på WordPress. Speciellt med hur jag vill ha mina bilder. Så varför bloggar jag här? Jag är omotiverad till att göra om min design för när jag satte dit min ”tillfälliga” så fick man knappt något rum och det var superinflexibelt. No me gusta.

När jag började blogga som sjuttonåring bloggade jag på blogg.se som var en slags (although I hate that expression) ”vardagsblogg” som sedan blev en förberedelse till att bli au pair.

Min andra blogg blev mitt liv som collegestudent i New York. Också på blogg.se. Jag trivdes där om jag ska vara helt ärlig. I did. 

Så jag kommer ändra saker. I’ll let you know hur det blir men det kommer nog sluta med WordPress. Min lillebror tvingade mig att titta på Cuban fury eftersom det är en dansfilm (I love dancing om det inte har framgått) och då sa en person ”If you want to do something – do it. If you don’t want to do something – don’t do it”

Jag vill blogga. Men jag vill INTE blogga på WordPress.

I’ll let you guys know what happens. 

 

 

Annonser

Författare: bokhandlarn

Dansande boknörd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s